Ο Βονόρτας ανέλαβε τον Παναθηναϊκό Β'

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Γιάννη Βονόρτα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να αναλάβει τη Β' ομάδα.

Ο Βονόρτας ανέλαβε τον Παναθηναϊκό Β'

Και επίσημα ο Γιάννης Βονόρτας είναι ο προπονητής της Β' ομάδας του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την επιστροφή του Έλληνα προπονητή, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της δεύτερης ομάδας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Βονόρτα. Ο Έλληνας προπονητής επιστρέφει στο Τριφύλλι μετά από τέσσερα χρόνια και αναλαμβάνει προπονητής στη νεοσύστατη ομάδα «Παναθηναϊκός Β’», η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της SuperLeague 2».

Μετά την υπογραφή του στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Βονόρτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μια φανταστική στιγμή να επιστρέφω στη βάση, έτσι θεωρώ τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ τιμητικό που ο μεγάλος αυτός σύλλογος με επέλεξε για την ιστορική δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλη τιμή που ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση με επέλεξαν γι’ αυτή τη θέση. Θα προσπαθήσω να κάνω όσα πρέπει για την ομάδα αυτή ώστε να αποτελέσει τον προθάλαμο για την πρώτη ομάδα. Είναι επαγγελματική ομάδα, θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία, άρα είμαστε μια κανονική ομάδα και φοράμε το τριφύλλι στο στήθος. Ο κόσμος ξέρω πάντοτε τι περιμένει από όλες τις ομάδες του Παναθηναϊκού, από την ηλικία των 5 έως τα 55 και την ομάδα των παλαιμάχων. Όλη η κατεύθυνση είναι πάνω στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού».