Αιγάλεω: Αποφασίστηκε η αύξηση Μ.Κ - Συνεχίζει με Παλτόγλου στη Super League 2!

H Γενική Συνέλευση του Αιγάλεω πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (1/7) στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Συνεχίζει η οικογένεια Παλτόγλου και αποφασίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. 

Αιγάλεω: Αποφασίστηκε η αύξηση Μ.Κ - Συνεχίζει με Παλτόγλου στη Super League 2!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (1/7) στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», η σημαντική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Αιγάλεω. Σε αυτήν αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σε 350.000 ευρώ, το οποίο είναι κριτήριο για συμμετοχή στη Super League 2.

Βέβαια για να μπορέσουν οι «κυανόλευκοι» να μαζέψουν το ποσό έχουν στη διάθεση τους δύο εβδομάδες (15/7). Ο ισχυρός άνδρας του «Σίτι», Άρης Παλτόγλου κατά την ομιλία του τόνισε: «Χρειαζόμαστε χρήματα και βοήθεια από όλο το Αιγάλεω. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα η οποία έχει βασικό στόχο να μείνει στην κατηγορία, να εδραιωθεί και σε 2-3 χρόνια να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία».

Τον λόγο πήραν και εκπρόσωποι της Θύρας 12, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι θέλουν την οικογένεια Παλτόγλου στα ηνία: «Εμείς θέλουμε η ομάδα να βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας Παλτόγλου».

Πάντως, επικρατεί ικανοποίηση στην οικογένεια Παλτόγλου καθώς και οι μέτοχοι είναι υπέρ τους και τους στηρίζουν εξ’ ολοκλήρου. Πλέον, στα δυτικά προάστια ο σχεδιασμός προχωρά εντατικά και έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε το Αιγάλεω να παρουσιαστεί έτοιμο και ανταγωνιστικό στη Β' Εθνική. Επιπλέον, ξεκίνησαν οι κινήσεις για δήλωση συμμετοχής αλλά και για να ετοιμαστεί ο φάκελος της αδειοδότησης.