Επίσημο: Στην Ξάνθη οι Μπάτζιος, Κρητικός, Γιακουμής

Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση των Χρήστου Μπάτζιου, Αναστάσιου Κρητικού και Αστέριου Γιακουμή. 

Επίσημο: Στην Ξάνθη οι Μπάτζιος, Κρητικός, Γιακουμής

Σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Ξάνθη καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους Χρήστο Μπάτζιο, Αναστάσιο Κρητικό και Αστέριο Γιακουμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Χρήστο Μπάτζιο, Αναστάσιο Κρητικό και Αστέριο Γιακουμή.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Χρήστος Μπάτζιος ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός του Εργοτέλη την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο ύψους 1.89 ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με Πανθρακικό, Έβρου Σουφλίου, Καβάλα, Ελπίδα Καβάλας, Νέα Χηλή, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Άρη Ζυγού Καβάλας.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Τάσος Κρητικός πέρσι αγωνίστηκε στην Super League 1 με την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί στη Δόξα Δράμας, στην ΑΕΛ, στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Πανσερραϊκό και στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας Αστέριος Γιακουμής θα ενισχύσει την ομάδα μας έχοντας 151 συνολικές συμμετοχές με Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Σπάρτη και τα τελευταία δύο χρόνια στα Τρίκαλα.

Καλώς ήρθατε στην ΞΑΝΘΗ!»