Λεβαδειακός: Ήρθε ο Βλάχος, έφυγε ο Μπιανκόνι

Την απόκτηση του Βαλεντίνου Βλάχου ανακοίνωσε την Τετάρτη (30/6) ο Λεβαδειακός, ενώ την ίδια ώρα ο Μιγκέλ Μπιανκόνι αποτελεί παρελθόν από τους Βοιωτούς.

Λεβαδειακός: Ήρθε ο Βλάχος, έφυγε ο Μπιανκόνι

Στην πρώτη μεταγραφή της θερινής περιόδου προχώρησε την Τετάρτη ο Λεβαδειακός, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό τον 29χρονο ακραίο αμυντικό Βαλεντίνο Βλάχο.

Ο έμπειρος μπακ έπαιξε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στη Λαμία, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο, Άρη, Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο), ΑΕΚ, Θρασύβουλο, Καβάλα και Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού για τον Βλάχο επισημαίνει: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαλεντίνου Βλάχου. Ο 29χρονος έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Την ίδια ώρα, παρελθόν από την ομάδα της Βοιωτίας αποτελεί ο Μιγκέλ Μπιανκόνι. Ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος έπαιξε σε 19 ματς με τους Βοιωτούς στη Super League 2 πετυχαίνοντας 6 γκολ, τόνισε σε σχετική του ανάρτηση στο διαδίκτυο:

«Σήμερα έφτασε και επίσημα στο τέλος της η θητεία μου στον Λεβαδειακό. Ευχαριστώ όλους στο κλαμπ, τους οπαδούς και τους ανθρώπους της πόλης και εύχομαι ο Θεός να σας έχει όλους ευλογημένους!».