Στην Ξάνθη ο Στολτίδης!

Ο Ιεροκλής Στολτίδης επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και αναλαμβάνει το πόστο του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος στην Ξάνθη.

Στην Ξάνθη ο Στολτίδης!

Στα ποδοσφαιρικά δρώμενα επιστρέφει ο Ιεροκλής Στολτίδης, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος της Ξάνθης. Ο "Ιέρο" έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Θράκης προκειμένου να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο και να γυρίσει ξανά στο ποδόσφαιρο.

Η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί στο ποδόσφαιρο ήταν το 2017 όταν είχε αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Αγροτικό Αστέρα και εκεί έμεινε για μόλις έναν χρόνο. Από τότε δεν ασχολήθηκε ξανά με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο 46χρονος πλέον Στολτίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του χωριού του, το Μαυροδένδρι Κοζάνης και από εκεί πήγε στους Πόντιους Κοζάνης. Το 1992 τον απέκτησε ο Ηρακλής και το 2003 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Την ερυθρόλευκη φανέλα τη φόρεσε για επτά χρόνια και κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα.

Έπαιξε για ένα χρόνο στην Κέρκυρα τη σεζόν 2010-2011 και στη συνέχεια σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Με το εθνόσημο στο στήθος έκανε μόλις έξι συμμετοχές και όλες καταγράφηκαν σε φιλικά παιχνίδια.