Επίσημο: Τέλος ο Ταουσιάνης από τον Εργοτέλη

Τέλος ο Γιάννης Ταουσιάνης από τον Εργοτέλη. Ανακοινώθηκε το διαζύγιο την Παρασκευή (18/6).

Επίσημο: Τέλος ο Ταουσιάνης από τον Εργοτέλη

Δεν θα συνεχίσουν μαζί Εργοτέλης και Γιάννης Ταουσιάνης. Η ΠΑΕ Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή (18/6) όπου κάνει γνωστή την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Ταουσιάνη.

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη.

Τον ευχαριστούμε για την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξε αυτά τα δυο χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Να σημειώσουμε ότι παρελθόν από την ομάδα μας θα αποτελέσουν και οι συνεργάτες του κ. Ταουσιάνη Χρήστος Τσιακίρης και Γιώργος Γουνελάς», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Εργοτέλης.

Ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης από την πλευρά του αμέσως μετά την συνάντηση που είχε την Παρασκευή (18/6) με τον αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργο Τουτζάρη όπου και επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» σε δήλωση του ανέφερε για την αποχώρησή του από την ομάδα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση τον κ. Μάγκετ Σάμυ και ιδιαίτερα τον Γιώργο Τουτζάρη για την ξεχωριστεί συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυο χρόνια, διάστημα στο οποίο έζησα στιγμές αξέχαστες.

Εύχομαι ολόψυχα στον οργανισμό του Εργοτέλη και σε κάθε μέλος του ξεχωριστά τα καλύτερα».