Επίσημο: Ο Μαυριάς στην ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μαυριάς. Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός ανακοινώθηκε την Παρασκευή (28/5) από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Επίσημο: Ο Μαυριάς στην ΑΕΛ

Παίκτης της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Μαυριάς. Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός υπέγραψε και ανακοινώθηκε την Παρασκευή (28/5).

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα τρία χρόνια του 24χρονου αριστερού και δεξιού winger Δημήτρη Μαυριά.

Ο Δημήτρης Μαυριάς, ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Καρδίτσας και την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στην Super League 2 με την Δόξα Δράμας σε 26 αγώνες πετυχαίνοντας 9 γκολ και κατακτώντας την δεύτερη θέση των σκόρερ», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, γνωστοποιώντας την απόκτηση του Μαυριά.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή (28/5), η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε και την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Θεολόγου.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Καραϊσκάκη Άρτας όπου και είχε 30 συμμετοχές και 3 γκολ. Ο Θεολόγου έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ατρόμητο, Καλλιθέα, Εθνικό Αστέρα, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χανιά. Είναι ένας παίκτης με εμπειρία που ξέρει καλά την κατηγορία.

Η ενίσχυση φυσικά δεν σταματάει εδώ για την ομάδα της Λάρισας αφού συνεχίζονται οι επαφές, οι συναντήσεις και σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις για τις μεταγραφές που θα γίνουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.