Απόλλων Λάρισας: Τέλος ο Γιάκος

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Λάρισας ο Ευριπίδης Γιάκος.

Απόλλων Λάρισας: Τέλος ο Γιάκος

Έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Ευριπίδης Γιάκος. Ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του είναι πλέον ο Ευριπίδης Γιάκος, καθώς την Τετάρτη (19/5) ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, είχε φέτος με την φανέλα των «κυανόλευκων» της Θεσσαλίας 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2 πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς, τον μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή Ευριπίδη Γιάκο για την προσφορά του στην ομάδα μας, για όσο διάστημα αγωνίσθηκε και να του ευχηθεί να είναι υγιής.

Καλή επιτυχία Ευριπίδη στην νέα σου ομάδα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για το «διαζύγιο» με τον Ευριπίδη Γιάκο.

Ο 30χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα κι αφού έπαιξε ως δανεικός στη Δόξα Κρανούλας για δύο χρόνια, επέστρεψε στην ομάδα του ΠΑΣ όπου και παρέμεινε μέχρι και το 2019 έχοντας 195 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας των Ιωαννίνων και 15 γκολ. Ακολούθησε η ΑΕΛ και εν συνεχεία τα Χανιά για να επιστρέψει πέρσι στη Θεσσαλία αλλά αυτή τη φορά όχι για την ΑΕΛ αλλά για τον Απόλλωνα Λάρισας όπου και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2.