Χρήστος Καραπίτσος: «Ας σταματήσουν τον Ιωνικό, που κουβαλάει φιλάθλους»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Χρήστος Καραπίτσος μίλησε για το ενδεχόμενο διακοπής της Super League 2.

Χρήστος Καραπίτσος: «Ας σταματήσουν τον Ιωνικό, που κουβαλάει φιλάθλους»

Μετά τη νίκη επί του ΑΟ Τρίκαλα, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Χρήστος Καραπίτσος, ρωτήθηκε για τη δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά να διακόψει το πρωτάθλημα της Super League 2 κι όταν οι εκπρόσωποι του Τύπου αναφέρθηκαν στον Ιωνικό ως την αιτία, εκείνος απάντησε:

«Αν κουβαλάει φιλάθλους από εδώ κι από εκεί ο Ιωνικός ας σταματήσουν τον Ιωνικό. Πρέπει να την πληρώσουν όλες οι ομάδες; Τι σχέση έχουμε εμείς; Να προσέξουν τι αποφάσεις θα πάρουν ώστε να μην διακοπεί πάλι το πρωτάθλημα.

Μπορούμε να σκεφτούμε διάφορους λόγους που θέλουν να το κάνουν αυτό, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά. Να εστιάσουν εκεί που υπάρχει το πρόβλημα. Δεν ξέρω πώς μπορεί να επηρεαστεί η Παναχαϊκή. Η λογική λέει ότι δεν θα υπάρξει τέτοια απόφαση.

Super League 2: Ο Χαρδαλιάς βάζει... λουκέτο

Εμείς θα παίζουμε για τη φανέλα μας, οι παίκτες για τα συμβόλαιά τους. Θα πάμε να νικήσουμε και στα δύο παιχνίδια.

Είναι δύσκολο τώρα που δεν υπάρχει κίνητρο. Παίζουμε με ομάδες που θέλουν τους βαθμούς, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Δεν παρατήσαμε κανένα παιχνίδι. Να τελειώσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα μπορούμε. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο, του έχω δώσει τη λίστα και βλέπουμε. Το θέμα του προπονητή θα κριθεί μάλλον μετά τα play off».