Δόξα Δράμας: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας (pic)

Με την προπόνηση της Παρασκευής (7/5) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για τον αγώνα κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο κόουτς Κώστας Βασιλακάκης.

Δόξα Δράμας: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας (pic)

Την Παρασκευή (7/5) έγινε η τελευταία προπόνηση της Δόξας Δράμας για τον αγώνα του Σαββάτου (8/5) κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο προπονητής της ομάδας της Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους έμειναν οι Στεφανάκος, Κουτσιανικούλης, Μπολάκης, Χάμοντ και οι εγχειρισμένοι Σπυρόπουλος, Βάντερσον.

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία προπόνηση της ομάδα μας για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Ο προπονητής μας κ. Κώστας Βασιλακάκης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Θεοδοσιάδης, Ηλιάδης, Παρασκευάς, Φυτόπουλος, Κουκόλης, Άντερσον, Πινδώνης, Αγγελόπουλος, Μενσά, Μαυριάς, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Αγιώτης, Μπαράνκο, Κόντος, Παπαιωάννου, Μαρινάκης, Παπαργυρίου, Κυριακίδης, Πετρίδης, Τάσιος.

Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους έμειναν οι Στεφανάκος, Κουτσιανικούλης, Μπολάκης, Χάμοντ και οι εγχειρισμένοι Σπυρόπουλος, Βάντερσον» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Δόξα Δράμας για την προπόνηση της Παρασκευής (7/5) και την αποστολή για τον αγώνα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (8/5), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 2.