Δόξα Δράμας: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας

Η Δόξα Δράμας παίζει με τον Απόλλωνα Λάρισας την Τρίτη (4/5) εκτός έδρας και θέλει το θετικό αποτέλεσμα.

Δόξα Δράμας: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας

Πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα χρειάζεται η Δόξα Δράμας κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, την Τρίτη (4/5, 15:30), στη Φιλιππούπολη, στον αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 2.

Οι «μαυραετοί» με νέο προπονητή πλέον στον πάγκο τους, βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και την προτελευταία ομάδα που είναι αυτή τη στιγμή ο Καραϊσκάκης Άρτας. Θέλουν λοιπόν ένα θετικό αποτέλεσμα για μην μπλέξουν ακόμη περισσότερο σε περιπέτειες.

Ο Κώστας Βασιλακάκης επέστρεψε στην πόλη της Δράμας για να αναλάβει ξανά τη Δόξα με στόχο φυσικά να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Θυμίζουμε πως μετά την ήττα από τον Καραϊσκάκη Άρτας στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League 2, ήρθε και το «διαζύγιο» με τον Θανάση Κολιτσιδάκη.

Μετά το τέλος της προετοιμασίας το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (3/5), ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας Κώστας Βασιλακάκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδεύσει στην Λάρισα, με τους Κουτσιανικούλη, Μπολάκη, Τάσιο, Ηλιάδη, Βάντερσον, Παπαργυρίου και Σπυρόπουλο να μην συμπεριλαμβάνονται σε αυτή.

Αναλυτικά η αποστολή της Δόξας Δράμας: Παρασκευάς, Μπαράνκο, Άντερσον, Χάμοντ, Αγγελόπουλος, Αγιώτης, Θεοδοσιάδης, Κόντος, Κουκόλης, Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαυριάς, Μπελεβώνης, Μενσά, Νιολάκης, Παπαιωάννου, Πετρίδης, Πινδώνης, Ρούτσης, Σαμπανίδης, Στεφανάκος, Φυτόπουλος.