Ιωνικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Ολοκληρώθηκε τη Μ. Τρίτη (27/4) η προετοιμασία του Ιωνικού για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό τη Μ. Τετάρτη (28/4), στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 2.

Ιωνικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Με την προπόνηση της Μ. Τρίτης (27/4) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για την πρεμιέρα των πλέι οφ στη Super League 2 και τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ιωνικός

«Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ολοκλήρωσε η ομάδα μας την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της SL2, απέναντι στον Λεβαδειακό (Μεγάλη Τετάρτη 28.04.21 - 15:30, ΕΡΤ3).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι ρυθμού. Αμέσως μετά το τέλος, ανακοινώθηκε η αποστολή. Εκτός είναι ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος που ακολουθεί μέρος του προγράμματος και ο Βαγγέλης Πλατέλλας που συνεχίζει την θεραπεία του.

Αναλυτικά: Παναγιώτης Γκίνης, Κρίστιαν Ρόκου, Δημήτρης Κοτσώνης, Μιχάλης Κύργιας, Κώστας Τσιριγώτης, Μανώλης Φαζός, Νίκος Μουστάκης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γκούρζιντερ Σινγκ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Χουσεΐν Μουμίν, Βασίλης Πογοσιάν, Φρανκ - Ερίκ Τιεντσέ, Λουίζ Φελίπε Μπονέτι, Μαρτίν Ρόλε, Λευτέρης Ματσούκας, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Ματίας Κάστρο.

*Αρνητικά βγήκαν όλα τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19 στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα».