Γιώργος Γουνελάς: «Πάντα είναι στο μυαλό μας η δεύτερη θέση» (vid)

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τη Μ. Τετάρτη (28/4) τον Διαγόρα στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 2. Οι δηλώσεις των Γουνελά, Κόνραντ, Τζελέπη στην κάμερα της ΠΑΕ.

Γιώργος Γουνελάς: «Πάντα είναι στο μυαλό μας η δεύτερη θέση» (vid)

Ένα 24ωρο πριν την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 2, όπου ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τον Διαγόρα ο προπονητής φυσικής κατάστασης της Κρητικής ομάδας, Γιώργος Γουνελάς καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Ταϊρόν Κόντραντ και Γιώργος Τζελέπης μίλησαν στην κάμερα του Ergotelis TV για το ματς με τον Διαγόρα (28/4).

Ο Γιώργος Γουνελάς ανέφερε: «Είναι μια ευχάριστη διαδικασία όπου την περιμέναμε πολύ καιρό. Όλα τα παιχνίδια έχουν το δικό τους κίνητρο και το δικό τους ενδιαφέρον. Ξεκινάμε να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε και νομίζω ότι αν έρθει αυτό, θα έρθουν και τα αποτελέσματα, που όλοι επιθυμούμε. Πάντα είναι στο μυαλό μας η δεύτερη θέση. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες. Αν καταφέρουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, όλα είναι ανοιχτά

Ο Διαγόρας είναι μια καλή ομάδα, έχει δείξει καλό πρόσωπο και αγωνιστικότητα, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο».

Ο επιθετικός της ομάδας, Κόνραντ είπε: «Θα δώσουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% και θα δούμε που θα φτάσουμε. Είναι στο χέρι μας και όλα είναι πιθανά, αν το πιστέψουμε. Για μένα είναι ανοιχτή η δεύτερη θέση. Με τον Διαγόρα θα γίνει καλό παιχνίδι καθώς παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι εμείς είμαστε καλύτεροι».

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τζελέπης τόνισε: «Πιστεύω με μια καλή αρχή και ένα θετικό αποτέλεσμα, θα βρεθούμε πιο κοντά στην δεύτερη θέση. Με μια δική μας νίκη και με μια σειρά αποτελεσμάτων, ομάδων που παίζουν μεταξύ τους, θα βρεθούμε πάλι ψηλά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας