Απόλλων Λάρισας: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για τον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς της Τετάρτης (7/4).

Απόλλων Λάρισας: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα (6/4) η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για τον αγώνα της Τετάρτης (7/4) με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για τη σημερινή (6/4) προπόνηση και την αποστολή για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής ημέρας με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο της (Τετάρτη 07/04, 15.00 ERT SPORTS 4).

Ο τεχνικός μας, κ. Κώστας Φρατζέσκος επέλεξε γι αυτόν τον αγώνα να μην πάρει κοντά του, για λόγους τακτικής και για να αποφορτίσει, αφήνοντας τους να ξεκουραστούν τους Νίκολα Ντα Κάμπο, Γιάννη Μπαλογιάννη, ενώ δεν θέλησε να ρισκάρει την συμμετοχή του Γιάννη Μπαστιάνου, που μόλις αποθεραπεύτηκε.

Επίσης εκτός είναι και ο αρχηγός Κώστας Χατζής που συμπλήρωσε κάρτες.

Στην Δράμα η αποστολή του Απόλλωνα, απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Γλύκο (Τ), Αστρά (Τ), Σκούπρα, Καρρίκι, Μόρα, Γκόλια, Γεωργακόπουλο, Καμπέρη, Αθανασιάδη, Μπάλλα, Λίταινα, Γκουντρουμπή, Καλούση, Ν'Goo, Ομπράντοβιτς, Μπάμπη, Γιάκο, Λουκά, Τασιούλη, Σούλτσε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας