Παναχαϊκή: Ο Κουσκουνάς αντέδρασε όταν έγινε αλλαγή

Η Παναχαϊκή με ηγέτη και σκόρερ τον Νίκο Κουσκουνά, ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας ωστόσο ο επιθετικός των Αχαιών όταν έγινε αλλαγή στα τελευταία λεπτά έβγαλε τη φανέλα και τα παπούτσια του και αποχώρησε! Το σχόλιο του προπονητή της ομάδας, Χρήστου Καραπίτσου

Παναχαϊκή: Ο Κουσκουνάς αντέδρασε όταν έγινε αλλαγή

Θέμα δημιουργήθηκε στην Παναχαϊκή, με την αντίδραση του Νίκου Κουσκουνά τη στιγμή που έγινε αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας.

Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος σημείωσε και τα δυο τέρματα της νίκης της ομάδας του 2-1, πέταξε τα παπούτσια του και έβγαλε τη φανέλα του, δείχνοντας φανερά εκνευρισμένος μετά την αντικατάστασή του από τον Χρήστο Καραπίτσο στο 80ο λεπτό με το σκορ στο 2-0.

«Αυτό είναι ένα εσωτερικό θέμα και θα το συζητήσουμε. Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο για αυτό. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω».

Σε ό,τι αφορά το ματς, ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί επιστρέψαμε στις νίκες. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή, αν εξαιρέσουμε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσε το σκορ να είναι και μεγαλύτερο. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και προχωράμε. Ευελπιστώ ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το αν οι Αχαιοί θα προλάβουν τα πλέι οφ, απάντησε: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι ευχάριστο που έχουμε επιστροφές. Δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να συμβεί. Για μένα είναι ευχάριστο».