Η Παναχαϊκή ευχαρίστησε τον Ιωνικό για τη φιλοξενία

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της σήμερα (29/3) ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ιωνικού για την άψογη όπως αναφέρει φιλοξενία στον αγώνα της Κυριακής στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η Παναχαϊκή ευχαρίστησε τον Ιωνικό για τη φιλοξενία

Άψογη χαρακτήρισε τη φιλοξενία που έτυχε στη Νεάπολη από τη διοίκηση του Ιωνικού, η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί μετά το τέλος του αγώνα είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τους γηπεδούχους και τη φιλοξενία τους.

Μάλιστα σήμερα (29/3) και επίσημα η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας, με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ιωνικός για την φιλοξενία της αποστολής της Παναχαϊκής. Παράλληλα συνεχάρη αγώνα τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Τζεφετάκο Παναγιώτη (Ταξίαρχο) και τον Ζερβακάκη Νικόλαο (Αστυνομικός Διευθυντής).

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ 1965 για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ομάδας στο μεταξύ μας παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Νεάπολης στη Νίκαια στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Επίσης συγχαίρει προσωπικά για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Τζεφετάκο Παναγιώτη (Ταξίαρχο) και τον Ζερβακάκη Νικόλαο (Αστ. Διευθυντή)», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Θυμίζουμε πως ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Παναχαϊκή με γκολ του Μάναλη στο φινάλε του αγώνα.