Super League 2: Ο Απόλλων πήρε το εξ αναβολής με τη Δόξα, 1-0 με Κλάους (highlights, βαθμολογία)

Τη νίκη με σκορ 1-0 κατέκτησε ο Απόλλων Λάρισας υποδεχόμενος τη Δόξα Δράμας, στο εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League 2 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/3).

Super League 2: Ο Απόλλων πήρε το εξ αναβολής με τη Δόξα, 1-0 με Κλάους (highlights, βαθμολογία)

Σημαντική νίκη με το μίνιμουμ σκορ πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας στο εξ αναβολής εντός έδρας ματς της Τετάρτης (24/3) με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Οι Θεσσαλοί βρήκαν δίχτυα στο 29ο λεπτό με τον Κλάους Αθανασιάδη και παρά τις προσπάθειες των «Μαυραετών» στη συνέχεια, κατάφεραν να κρατήσουν αναλλοίωτο αυτό το 1-0 μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Με αυτό το τρίποντο ο Απόλλων ξέφυγε από τη διακεκαυμένη ζώνη και επανέρχεται δυναμικά «στο κόλπο» της εξάδας, ενώ αντίθετα η δραμινή ομάδα έχασε την ευκαιρία να φτάσει σε απόσταση... αναπνοής από τις θέσεις των πλέι οφ.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Μέγας (Πιερίας), με βοηθούς τους Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Μανάση (Τρικάλων).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Γλύκος, Μόρας, Σκούπρα, Χατζής, Καρρίκι, Γιάκος, Ντα Κάμπο (89′ Τζοβάρας), Μπάμπης, Μπαλογιάννης (71′ λ. τρ. Τασιούλης), Αθανασιάδης, Καμπέρης (78′ Γκόλιας).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Πινδώνης, Μαρινάκης (67′ Βάντερσον), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Χάμοντ (90+1′ Νιολάκης), Μπολάκης (85′ Φυτόπουλος), Κουτσιανικούλης (85′ Μπελεβώνης), Άντερσον, Μπαράνκο (67′ Σαμπανίδης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ