Επίσημο: Τέλος ο Μπρίτο (pic)

Τέλος ο Μπρίτο από τον Ιωνικό. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον 32χρονο ακραίο επιθετικό.

Επίσημο: Τέλος ο Μπρίτο (pic)

Τέλος ο Αρμίντο Ροντρίγκες Μέντες Φουρτάδο ή αλλιώς Μπρίτο από τον Ιωνικό. Ο ακραίος επιθετικός της ομάδας της Νίκαιας αποτελεί παρελθόν και επίσημα από σήμερα (15/3).

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αρμίντο Μπρίτο. Αρμίντο, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου, καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής σου καριέρας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ιωνικός για τον 32χρονο ακραίο επιθετικό.

Ο γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1987, 32 ετών, ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι ο οποίος έχει γεννηθεί στην Πορτογαλία είναι γνωστός στη χώρα μας, από το πέρασμα του στην Ξάνθη για δύο σεζόν. Το 2017/2018 όπου μέτρησε 23 συμμετοχές συνολικά στην Super league και στο Κύπελλο με 4 γκολ και 1 ασίστ και το 2018/2019 με 21 συμμετοχές σε Super league και Κύπελλο με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Πριν από τον Ιωνικό, για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Ρουμανία με την φανέλα της Ντιναμό Βουκουρεστίου και στην Πορτογαλία με την Ακαδέμικα, ενώ έχει περάσει κατά το παρελθόν μεταξύ άλλων από: Ζιλ Βιθέντε, Μποαβίστα, Λίμπολο, Μαρίτιμο. Επίσης έχει δύο συμμετοχές με το Πράσινο Ακρωτήρι.