Εργοτέλης: Οι Ταουσιάνης, Πατρινός και Αλεξάκης για το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό (vid)

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (13/3) ντέρμπι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη και των παικτών Θέμη Πατρινού, Αντώνη Αλεξάκη. Η αποστολή για τον αγώνα στη Βοιωτία.

Εργοτέλης: Οι Ταουσιάνης, Πατρινός και Αλεξάκης για το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό (vid)

Ο Γιάννης Ταουσιάνης αναφερόμενος στον αντίπαλο αλλά και στο σπεπτικό του Εργοτέλη, για το παιχνίδι, είπε:

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Πολύ καλή και ισορροπημένη ομάδα, με ποιότητα και εμπειρία ποδοσφαιριστών. Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα. Η καθημερινότητα μας είναι ίδια. Όπως όλα τα υπόλοιπα ματς έτσι και σ αυτό προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα πάνω στο πλάνο το οποίο θ ακολουθήσουμε».

Ο Θέμης Πατρινός με την σειρά του, σημείωσε:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί και ο αντίπαλος είναι ψηλά στη βαθμολογία. Είναι ντέρμπι κορυφής και πάμε εκεί να δείξουμε ποιοι είμαστε και να αυξήσουμε την διαφορά».

O Aντώνης Αλεξάκης ανέφερε:

«Θα πάμε να το παλέψουμε στα ίσια συνεχίζοντας το ποδόσφαιρο που παίζουμε μέχρι τώρα, με στόχο να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Οι «κιτρινόμαυροι» ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα προπόνησης μικρής διάρκειας που στόχο είχε την ενεργοποίηση για το παιχνίδι του Σαββάτου (13/3). Ατομικό πρόγραμμα σήμερα ακολούθησε ο Κόλα.

Μετά την προπόνηση ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Neral, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Αλεξάκης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης.