Ξάνθη: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Δόξα

Νίκη και μόνο νίκη το σύνθημα στις τάξεις της Ξάνθης για τον αυριανό (10/3) αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Η αποστολή του ΑΟΞ.

Ξάνθη: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Δόξα

Η Ξάνθη θέλει αύριο (10/3) στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας στα Πηγάδια μόνο τη νίκη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα (9/3) και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς της Τετάρτης (10/3) στα Πηγάδια.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει μείνει πίσω από την κορυφή και θέλει άμεσα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να ξεκινήσει ένα καλό σερί, όπως λέει και ο έμπειρος τεχνικός για να μπορέσει να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

«Ολοκληρώθηκε η νέα – μικρής διάρκειας – προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθης για την αναμέτρηση της Τετάρτης (15:00, ΕΡΤ3) στο Xanthi FC Arena με αντίπαλο την Δόξα Δράμας. Μετά τις τελευταίες ασκήσεις της Τρίτης, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Τεννές επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της SL2.

Αναλυτικά οι επιλογές του: Ίτσο, Μπέντο, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Γκαρσία, Τζούρμαν, Βέρκερ, Ντίνας, Τεσίγια, Τάτος, Έμπερτ, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Καπνίδης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Μυστακίδης, Μικελτάτζε», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ξάνθη, για τον αγώνα της Τετάρτης (10/3) κόντρα στην ομάδα της Δράμας.