Τεννές για τη μάχη της ανόδου: «Θα πρέπει να κάνουμε σερί νικών για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε»

Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ξάνθης, το ρεκόρ με τις επτά ανόδους και τις δυσκολίες της σεζόν.

Τεννές για τη μάχη της ανόδου: «Θα πρέπει να κάνουμε σερί νικών για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο νέος τεχνικός της Ξάνθης, Μπάμπης Τεννές, ο οποίος τοποθετήθηκε για το ντεμπούτο του, για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά και την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο από τη νέα διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το προσωπικό ρεκόρ με τις επτά ανόδους: «Δεν λέει και πολλά αυτό, ευχαριστώ πολύ πάντως. Δεν το έχω δει πουθενά και δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι παρόμοιο και για τους άλλους προπονητές. Το βάρος που επωμίζομαι είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιονδήποτε άλλο που θα αναλάμβανε την ομάδα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ήμουν η πρώτη επιλογή της ομάδας. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, η προσπάθεια μου θα γίνει. Εδώ , υπάρχει μια εξαιρετική διοίκηση και τα εξωαγωνιστικά πράγματα είναι υπέροχα. Είναι ευλογία να δουλεύεις σε αυτή την ομάδα. Από τις μικρομεσαίες ομάδες της Super League, έχουν πολύ καλύτερες συνθήκες στην Ξάνθη».

Για την διοίκηση της ομάδας: «Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές με όλη την σημασία της λέξης. Η διοίκηση μπορεί να μην είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά έχει όραμα, πάθος και κοιτάει το μέλλον. Είναι μια πολύ καλή κατάσταση τόσο για τους παίκτες όσο και για εμένα».

Ερωτηθείς για την αγωνιστική κατάσταση της Ξάνθης: «Είναι δύσκολα, έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Θα πρέπει να κάνουμε σερί νικών για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε τις άλλες ομάδες γιατί τα παιχνίδια είναι πολύ λίγα».