Χανιά: «Όσο ο Κλάτενμπεργκ δεν ασχολείται με τη SL2 τόσο οι «Γιαννάκηδες» θα δρουν ανενόχλητοι»

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα Χανιά μέσα από την οποία διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Χανιά: «Όσο ο Κλάτενμπεργκ δεν ασχολείται με τη SL2 τόσο οι «Γιαννάκηδες» θα δρουν ανενόχλητοι»

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται εντόνως για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ιωνικό εξέδωσαν τα Χανιά, που καλούν τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ να ασχοληθεί με τη Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε!

Από την αρχή του πρωταθλήματος βλέπουμε την παράγκα με… ενορχηστρωτή τον “Γιαννάκη” να κάνει τα πάντα προκειμένου να ευνοηθούν οι λατρεμένες ομάδες των “εξυγιαντών”.

Το ίδιο σύστημα, που φρόντισε πέρσι μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος να επωφεληθεί συγκεκριμένη ομάδα, συνεχίζει ακάθεκτο το έργο του με σκοπό ξανά να παρέχει προστασία σε ομάδες που έχουν την ιδιαίτερη συμπάθεια των “εξυγιαντών”.

Δυστυχώς για εμάς που επενδύουμε χρήμα και χρόνο σε αυτό που αγαπάμε φαίνεται ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει από πριν για την τύχη ενός πρωταθλήματος και για το ποιες ομάδες έχουν πάρει το “χρίσμα” για την άνοδο.

Οσο ο κ. Κλάτενμπεργκ και οι συνεργάτες του δεν ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Super League 2 και δεν φροντίζουν να ξεσκεπάσουν την παράγκα τόσο οι “Γιαννάκηδες” θα δρουν ανενόχλητοι συνεχίζοντας τον διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου…»!