Διαγόρας: Υπέγραψε ο Κοντογιάννης (pic)

Παίκτης του Διαγόρα και με τη βούλα ο Βαγγέλης Κοντογιάννης. Ο 19χρονος τερματοφύλακας παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Παναιτωλικό.

Διαγόρας: Υπέγραψε ο Κοντογιάννης (pic)

Στο Διαγόρα θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Βαγγέλης Κοντογιάννης. Ο 19χρονος τερματοφύλακας παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ομάδα της Ρόδου από τον Παναιτωλικό.

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κοντογιάννη.

Γεννημένος στις 09.01.2002, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Κοντογιάννης έπαιξε με την ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού, για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα του Αγρινίου, από όπου ήρθε στο Διαγόρα.

Ο ίδιος έχει αγωνισθεί με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων.

Η «οικογένεια του Διαγόρα» τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (26/2) η ΠΑΕ Διαγόρας.

Ο νεαρός (9/1/2002) γκολκίπερ αποτελεί γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του Παναιτωλικού, με τον οποίο στις αρχές της φετινής αγωνιστικής περιόδου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Κοντογιάννης είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Η διοίκηση του Διαγόρα προχώρησε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και ο ποδοσφαιριστής εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στο νησί της Ρόδου και έχει ξεκινήσεις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, που σήμερα (26/2) ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.