Νίκος Παπαδόπουλος: «Τιμή να βρίσκομαι στα Χανιά»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έπιασε δουλειά από σήμερα (25/2) στα Χανιά. Ο έμπειρος τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους «μπλε» ενώ έκανε και δηλώσεις.

Νίκος Παπαδόπουλος: «Τιμή να βρίσκομαι στα Χανιά»

Δεν έχει χρόνο ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο νέος προπονητής των Χανίων έπιασε αμέσως δουλειά και μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Αλέκο Βοσνιάδη.

Οι δηλώσεις του νέου προπονητή της ομάδας των Χανίων, Νίκου Παπαδόπουλου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Για μένα είναι χαρά να βρίσκομαι πάλι στο νησί, είναι ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι στα Χανιά.

Έρχομαι σε μία στιγμή στην οποία η ομάδα χρειάζεται βοήθεια για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Επειδή υπάρχει το πολύ καλό ρόστερ και υλικό νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Επειδή υπάρχουν λίγες μέρες για το πρώτο παιχνίδι, το ματς του Σαββάτου, δεν έχουμε πολλά να πούμε. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλέψω για να πάμε στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Επίσημο: Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε τα Χανιά (pics)

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Με τη δουλειά μας, με την εμπιστοσύνη στους παίκτες και με τα καλά αποδυτήρια που έχω μάθει ότι υπάρχουν και που έχει δημιουργήσει ένας προπονητής που τον έχω σε εκτίμηση (σ. Βοσνιάδης) νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και να υλοποιήσουμε τον στόχο της ομάδας».