Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε νέο τεχνικό τον Χρήστο Παρασκευόπουλο!

Το ότι διάδοχος του, αποπεμφθέντα, Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της πρώτης της ομάδας είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος ανακοίνωσε η Παναχαϊκή.

Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε νέο τεχνικό τον Χρήστο Παρασκευόπουλο!

Τα προγνωστικά που τον ήθελαν να διαδέχεται τον Νίκο Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας της Παναχαϊκής, μετά το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, επιβεβαίωσε η διοίκηση της ομάδας της Αχαϊας ανακοινώνοντας τον... προβιβασμό στην θέση του (μέχρι πρότινος τεχνικού της ομάδας Νέων) Χρήστου Παρασκευόπουλου.

Η πατρινή ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος, που επανέκαμψε στους «ροσονέρι».

Η ανακοίνωση:

«Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, προπονητής της U-19 του συλλόγου μας από σήμερα αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην πρώτη ομάδα. Άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο της ομάδας μας θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος που επιστρέφει στην Παναχαϊκή μετά την πρώτη του θητεία ως μέλος του τεχνικού επιτελείου την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Αμφότεροι προέρχονται από την οικογένεια της Παναχαϊκής καθώς γνωρίζουν πολύ καλά την ομάδα μας και τους στόχους που έχουν τεθεί, ενώ στο παρελθόν έχουν φορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα ως ποδοσφαιριστές.

Οι δύο προπονητές θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση σήμερα (23/2) και ώρα 15:00 στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά. Στο τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν ο προπονητής φυσικής κατάστασης Ανδρέας Φουσέκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Λαδάς».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας