Ταουσιάνης: «Το πιο δύσκολο πράγμα, όταν είσαι μέλος μιας ομάδας είναι η θυσία» (vid)

Ο Εργοτέλης πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι «κιτρινόμαυροι» αύριο Τετάρτη παίζουν με τη Δόξα Δράμας. Δείτε τι είπαν ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης και οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου, Μπουρσέλης, Πατρινός.

Ταουσιάνης: «Το πιο δύσκολο πράγμα, όταν είσαι μέλος μιας ομάδας είναι η θυσία» (vid)

Ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Δράμας (εξ αναβολής ματς για τη 2η αγωνιστική), ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης καθώς και οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Μπουρσέλης και Θέμης Πατρινός μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Ταουσιάνη για το επερχόμενο παιχνίδι:

«Η Δόξα Δράμας είναι μια αξιόλογη ομάδα και έχει δείξει τα δόντια της σε κάποια παιχνίδια. Όσον αφορά την ομάδα μου προετοιμαζόμαστε με το πλάνο μας και την βάση του οικοδομήματος που είναι η αγωνιστικότητα και η ομαδικότητα.

Έχω πει ότι το πιο δύσκολο πράγμα, όταν είσαι μέλος μιας ομάδας είναι η θυσία και το τι πρέπει να κάνεις εσύ για τους άλλους και όχι οι άλλοι για σένα, κάτι που αποτελεί ευαγγέλιο για την ομάδα μας και μάλιστα πρέπει να πω ότι το έχω δει σε πράξη και εφαρμογή απ' όλα τα παιδιά γεγονός που με αφήνει πού ικανοποιημένο».

Με τη σειρά του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Αντώνης Μπουρσέλης σχολίασε:

«Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τις καιρικές συνθήκες και το γήπεδο αν μας επηρεάσουν. Εμείς έχουμε την ψυχολογία και πιστεύω θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Επίσης, ο Θέμης Πατρινός απ' την πλευρά του ανέφερε:

«Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και θέλει προσοχή. Πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα δηλαδή για την νίκη. Ψυχολογικά είμαστε πολύ ανεβασμένοι, καθώς έχουμε δουλέψει και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε . Είμαστε πολύ ανεβασμένοι και προχωράμε δυνατά. Είμαστε όλοι σαν μια γροθιά».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας