ΑΟ Χανιά: Στην πόρτα της εξόδου ο Βοσνιάδης

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά την ήττα που γνώρισαν οι κρητικοί από τον Απόλλωνα, στη Λάρισα, με 1-0

ΑΟ Χανιά: Στην πόρτα της εξόδου ο Βοσνιάδης

Εξελίξεις αναμένονται στα Χανιά μετά την ήττα που γνώρισαν οι κρητικοί από τον Απόλλωνα, στη Λάρισα με 1-0. Τόσο η εμφάνιση, όσο και η απογοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και η νέα απώλεια βαθμών φαίνεται πως οδηγούν στην πόρτα της ... εξόδου τον τεχνικό, Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο Έλληνας προπονητής είναι «υπ' ατμόν» μετά από δύο χρόνια στο πάγκο και όλα θα δρομολογηθούν τη Δευτέρα (22/2) όταν και η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στη βάση της.

Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πια με την πλάτη στον τοίχο:

«Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς, δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Να ηρεμήσουμε λίγο και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, γιατί τώρα εν βρασμώ ψυχής δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά πράγματα. Η φετινή πορεία μας είναι ανεξήγητη, βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας και βρεθήκαμε από εκεί που έπρεπε να έχουμε τον πρώτο λόγο να είμαστε μία ομάδα η οποία έχει μείνει πολύ πίσω.

Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε, από ποδοσφαιριστές κυρίως γιατί είχαμε μία ομάδα την οποία την πιστέψαμε πολύ, παίκτες έμπειρους και πρωτοκλασάτους για την κατηγορία. Δυστυχώς κλωτσάμε κάθε παιχνίδι στη σειρά και έχουμε βάλει την ομάδα σε μεγάλο πρόβλημα. Να ηρεμήσουμε και θα πάρουμε αποφάσεις».

Όλα δείχνουν πως τα Χανιά θα πάνε με νέο προπονητή στο επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας