Ιωνικός: Σούπερ κίνηση με Κονέ!

Ο Ιωνικός απέκτησε τον Ισαάκ Κονέ. Ο 30χρονος Ιβοριανός μέσος υπέγραψε, ανακοινώθηκε και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας της Νίκαιας

Ιωνικός: Σούπερ κίνηση με Κονέ!

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισαάκ Κονέ.

Ο 30χρονος κεντρικός χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού (γεννημένος στο Παρίσι στις 3 Ιανουαρίου 1991) συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ήδη έχει τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

Πρόκειται για άλλη μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη και οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση Τσιριγώτη, με τον Κονέ να έρχεται για να προσδώσει επιπλέον ποιότητα και εμπειρία.

Ο Ισαάκ Κονέ, έχει να επιδείξει σημαντική καριέρα και πλούσιο βιογραφικό με 198 συμμετοχές στις λίγκες της Γαλλίας και του Βελγίου. Ο Κονέ, είναι προϊόν, και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις περίφημες Ακαδημίες της Μονακό και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε στις Φρεζούς, Ρουέν, Γουάιτ Σταρ, Αντβέρπ και στην Σερκλ Μπριζ, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα, πριν αποδεσμευτεί και έρθει στην Ελλάδα για τον Ιωνικό. Ο Ισαάκ Κονέ, έχει και μια συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού (U23) τον Οκτώβριο του 2011.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Ισαάκ Κονέ και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος».

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του και της ένταξης του στην ομάδα μας, ο Ισαάκ Κονέ τόνισε στο ionikosfc:

«Όλοι στην ομάδα του Ιωνικού με υποδέχτηκαν με πολύ όμορφο τρόπο και αμέσως ένιωσα ότι ενσωματώθηκα σε μια οικογένεια. Από τις πρώτες επαφές που είχα με τη διοίκηση Τσιριγώτη, τον προπονητή και τους συμπαίκτες κατάλαβα πως λειτουργεί ο Ιωνικός. Με απόλυτο επαγγελματισμό. Συνάντησα εξαίσιες εγκαταστάσεις, οργάνωση και ένα υπέροχο γήπεδο. Επομένως είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ιωνικού και στόχος μου είναι να τα δώσω όλα και να πηγαίνουμε από νίκη σε νίκη».