Επίσημο: Ο Οκάν Χατζητερζόγλου στον ΟΦΙ!

Ο Οκάν Χατζητερζόγλου στο νοτιότερο σημείο της Ελλάδας. Ο 24χρονος αμυντικός υπέγραψε στον ΟΦ Ιεράπετρας. Έχει παίξει σε Ξάνθη, Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Λάρισας ενώ είχε ένα σύντομο πέρασμα και από τη Ρουμανία

Επίσημο: Ο Οκάν Χατζητερζόγλου στον ΟΦΙ!

Ο Οκάν Χατζητερζόγλου αποτελεί τη νέα μεταγραφή του ΟΦ Ιεράπετρας. Ο 24χρονος άσος από την Ξάνθη, πέρασε από τη Ρουμανία και επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας.

Έμεινε ελεύθερος από τους Θεσσαλούς πριν από λίγο καιρό και σήμερα (19/2) ανακοινώθηκε από την ομάδα τη Ιεράπετρας.

«Ο Οκάν Χατζητερζόγλου γεννήθηκε 5 Μαρτίου 1996 στην Ξάνθη(24 ετών), αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικό αμυντικός αλλά σε κάποιες περιπτώσεις της καριέρας του χρειάστηκε να καλύψει και αυτή του δεξιού μπακ. Ουσιαστικά οι αγωνιστικές του αρετές ταιριάζουν απόλυτα με τα στοιχεία του στόπερ, θέση στην οποία διακρίθηκε. Με την φανέλα της Ξάνθης μέτρησε 20 συμμετοχές, ενώ με τον Πανσερραϊκό 7 και είχε γεμάτη χρονιά με την Ακαντέμικα στην Ρουμανία. Έχει κλιθεί και με τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, δύο συμμετοχές στην Κ19 και τρεις συμμετοχές στην Κ21.

Βιογραφικό:

2020 Απόλλων Λάρισας

2019 Ακαντέμικα Κλιντσένι(Ρουμανία)

2018(Ιανουάριος) Ξάνθη

2015 Skoda Ξάνθη

2018(Ιούνιος) Πανσερραϊκός

2014 Ξάνθη Κ20» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΦ Ιεράπετρας, γνωστοποιώντας την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Οκάν Χατζητερζόγλου.