Παναθηναϊκός: Πριμ από Αλαφούζο για τη νίκη στο ντέρμπι!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος θα μοιράσει 200 χιλ ευρώ στους παίκτες για τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: Πριμ από Αλαφούζο για τη νίκη στο ντέρμπι!

Ο Γιάννης Αλαφούζος… πήρε το μήνυμα όπως είχε παραδεχθεί στους παίκτες λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και προχώρησε στην καταβολή πριμ για τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου.

Όταν πήγε να συγχαρεί τους «πράσινους» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να φωνάζουν «μπόνους, μπόνους, μπόνους».

Μάλιστα με προτροπή του Λάζλο Μπόλονι επέμειναν και φώναζαν πιο δυνατά με τον Γιάννη Αλαφούζο να χαμογελάει και να λέει: «Το πήρα το μήνυμα…»

Video: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζητούν πριμ και ο Αλαφούζος βάζει τα γέλια

Μία μέρα αργότερα, ο μεγαλομέτοχος έδωσε εντολή στις οικονομικές υπηρεσίες να δοθεί πριμ, ώστε για να επιβραβεύσει τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα θα μοιραστεί ένα ποσό που θα ξεπεράσει τις 200 χιλ. ευρώ. Ακόμα δεν έχει καταβληθεί, αφού η αποστολή θα αναχωρήσει την Τετάρτη (17/2) για το Αγρίνιο, για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το… τεχνικό μέρος της καταβολής των χρημάτων στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών θα εκτελεστεί τις επόμενες μέρες.

Επιπλέον, κατόπιν προτροπής του Μπόλονι, ο Αλαφούζος θα ορίσει ένα μεγάλο πριμ και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι το μόνο τρόπαιο που μπορεί να διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός φέτος και ο Αλαφούζος θα δώσει ένα ισχυρό κίνητρο στους παίκτες για να το κυνηγήσουν…