Εργοτέλης: Οι δηλώσεις για το ντέρμπι με τον ΟΦ Ιεράπετρας (vid)

Παραμονή του εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον ΟΦΙ, ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου, Σωτήρης Κοκκίνης, Ταϊρόν Κόνραντ, προχώρησαν σε δηλώσεις στο κανάλι της ΠΑΕ.

Εργοτέλης: Οι δηλώσεις για το ντέρμπι με τον ΟΦ Ιεράπετρας (vid)

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του τεχνικού της ομάδας του Εργοτέλη, Γιάννη Ταουσιάνη:

«Ο ΟΦΙ μπορεί να έχει χάσει παιχνίδια αλλά είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα, και ψάχνει βαθμούς άλλωστε στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει πολύ δύσκολα. Βέβαια στο αυριανό ματς θα πρέπει να δούμε και τις κλιματολογικές συνθήκες γιατί μπορεί να επηρεάσουν το ματς. Όσον αφορά την ομάδα μας όπως σε όλους τους αγώνες έτσι και σ αυτόν θέλουμε να βγάλουμε τα στοιχεία της αγωνιστικότητας και της ομαδικότητας».

Ο Σωτήρης Κοκκίνης από την πλευρά του τόνισε:

«Πρέπει να νικήσουμε, και να βγάλουμε τη συγκέντρωση και την ομαδικότητα που δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Και φυσικά να δείξουμε με υπομονή τα επιθετικά μας χαρακτηριστικά».

Τέλος ο Κόνραντ είπε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον αντίπαλο, ξέρω όμως την ποιότητα της ομάδας μου και θα πάμε για τη νίκη. Θεωρώ μάλιστα ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλά θα πάμε για άνοδο και φυσικά θέλω να βοηθήσω και εγώ σ’ αυτό».