Επίσημο: Στον Διαγόρα ο Κονέ!

Μία ακόμη μεταγραφή για τον Διαγόρα. Οι Ροδίτες ανακοίνωσαν σήμερα (12/2) την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Μπρούνο Κονέ.

Επίσημο: Στον Διαγόρα ο Κονέ!

Την απόκτηση του Μπρούνο Κονέ ανακοίνωσε και επίσημα ο Διαγόρας Ρόδου σήμερα Παρασκευή.

Ο 26χρονός Ιβοριανός επιθετικός αγωνιζόταν στον Ερμή Αραδίππου ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρόδοτο, Καλλιθέα και Ιάλυσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα:

«Έναν ακόμη επιθετικό πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Διαγόρας. Πρόκειται για τον 26χρονο Μπρούνο Κονέ από την Ακτή Ελεφαντοστού, που ήδη τέθηκε στη διάθεση του προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο Κονέ αγωνιζόταν στην Κύπρο και συγκεκριμένα, στον Ερμή Αραδίππου. Με χαρακτηριστικά, την ταχύτητα, το δυναμισμό και τις σωστές τοποθετήσεις του, ο Ιβοριανός φορ αναμένεται να ενισχύσει κι άλλο την επιθετική κρούση της «κυανέρυθρης» ομάδας.

Ο ίδιος έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των ομάδων: MIKA Aschtarak (Αρμενία), Ararat Yerevan (Αρμενία), Αναγέννησης Καρδίτσας, Ηρόδοτου, Καλλιθέας και Ιάλυσου. Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και πολλά τέρματα».

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Ρόδου, την Πέμπτη (11/2) είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του Κάκκο.

«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει, την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Κάκκο. Παίζει στην επιθετική γραμμή, κι έχει έφεση στο σκοράρισμα. Είναι διεισδυτικός, είτε από τα πλάγια, είτε από τον άξονα.

Παλαιότερα έχει φορέσει τις φανέλες των ομάδων: “Καραϊσκάκης” Άρτας, Πανσερραϊκού, Νέας Σαλαμίνας, ΠΑΟΚ και Λεβαδειακού. -Η Διοίκηση της ΠΑΕ τον καλωσορίζει στη Ρόδο και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες».