Δόξα Δράμας: «Ιστορική δικαίωση»

Τέλος καλό όλα καλά για τη Δόξα Δράμας, σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η ανακοίνωση της δραμινής ΠΑΕ.

Δόξα Δράμας: «Ιστορική δικαίωση»

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως η διοίκηση δικαιώθηκε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Οι «μαυραετοί» είχαν εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή στις 21 Ιανουαρίου για να δίνουν τους αγώνες τους και τελικά έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής που είχαν καταθέσει εναντίον των δύο απορριπτικών αποφάσεων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την έκδοση του πιστοποιητικού.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας αναφέρει τα εξής:

«To Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της ομάδας μας κατά των 2 απορριπτικών αποφάσεων της ΕΕΑ για την έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League2!

Μια ιστορική δικαίωση των προσπαθειών της Διοίκησης που από την πρώτη στιγμή θεώρησε πέρα ως πέρα άδικη την απόφαση της ΕΕΑ.

Πλέον η ομάδα μας θα αγωνίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο αγώνας που κατέβαλε η Διοίκηση της ΠΑΕ σε συνεργασία με τον νομικό μας εκπρόσωπο κ. Χάρη Γρηγορίου ήταν επίπονος και για μεγάλο διάστημα. Σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στην μεγάλη ιστορία της ομάδας μας και παρά τα διάφορα απρόβλεπτα…. προβλήματα ορθώσαμε το ανάστημα και τιμήσαμε με τον αγώνα μας και την προσπάθεια την αγάπη αυτώ που “έφυγαν” από την ζωή, αλλά και αυτών που ήθελαν το καλό της Δόξας!».