Ο Γκέκας γύρισε στον Απόλλωνα Λάρισας

Μεταγραφή για τον Απόλλωνα Λάρισας. Επέστρεψε στην ομάδα ο 26χρονος τερματοφύλακας Νέστορας Γκέκας.

Ο Γκέκας γύρισε στον Απόλλωνα Λάρισας

Μία ακόμη κίνηση από την πλευρά του Απόλλωνα Λάρισας. Οι Θεσσαλοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Νέστορα Γκέκα, τον 26χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος και επιστρέφει στον Απόλλωνα.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας, του εξαίρετου τερματοφύλακα Νέστορα Γκέκα.

Ο 26χρονος γκολκίπερ επιστρέφει “σπίτι” του, μετά από έξι μήνες παρουσίας του, στον Λεβαδειακό και ο ίδιος δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη.

Ο Γκέκας την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέχρι και την διακοπή λόγω COVID τον Μάρτιο, είχε σε 20 επίσημα παιχνίδια, το απόλυτο των συμμετοχών, κάτω από τα γκολποστ του Απόλλωνα, έχοντας μάλιστα πολύ καλά στατιστικά.

Επίσης κατέγραψε και τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Νέστορας είναι γεννηθείς στις 7/3/1995 στην Καρδίτσα.

Στα γραφεία της ΠΑΕ τον παρουσίασε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος αυτής κ. Παναγιώτης Μαντζανάς» αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νέστορα Γκέκα.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στην Καρδίτσα έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού ενώ έχει παίξει σε Φωστήρα, Πανθρακικό, Καλλιθέα, Χανιά, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕΛ ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Λεβαδειακός, απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος για να επιστρέψει στον Απόλλωνα Λάρισας.