Ιωνικός: Χειρουργήθηκε ο Φουρλάνος (pic)

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στον Σπύρο Φουρλάνο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για έξι με επτά μήνες.

Ιωνικός: Χειρουργήθηκε ο Φουρλάνος (pic)

Ο άσος του Ιωνικού, Σπύρος Φουρλάνος χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός γηπέδων για το επόμενο εξάμηνο.

«Ο Σπύρος Φουρλάνος χειρουργήθηκε σήμερα με επιτυχία από τον ορθοπαιδικό χειρουργό Παναγιώτη Κουλουμέντα στο Μετροπόλιταν.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα, υπολογίζεται σε 6 με 7 μήνες.

Ευχόμαστε στον Σπύρο Φουρλάνο να επιστρέψει δυνατός, σιδερένιος και να έχει μια ομαλή αποκατάσταση», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ιωνικός για τον άτυχο ποδοσφαιριστή της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Παναγιώτη Κουλουμέντα, ο οποίος ανέλαβε το χειρουργείο και την αποκατάσταση της ζημιάς στο γόνατο.

Και φυσικά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση Τσιριγώτη, τον κόσμο της ομάδας και όλους όσους απαρτίζουν την οικογένεια του Ιωνικού, για την αμέριστη στήριξη που έχω εισπράξει.

Εύχομαι η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει κι εγώ με την σειρά μου θα επιστρέψω δυνατότερος από ποτέ» ανέφερε από την πλευρά του ο παίκτης της ομάδας της Νίκαιας, Σπύρος Φουρλάνος.