Επίσημο: Ο Στράτος Χιντζίδης στον ΟΦ Ιεράπετρας

Παίκτης του ΟΦ Ιεράπετρας ξανά ο Στράτος Χιντζίδης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Κρήτης.

Επίσημο: Ο Στράτος Χιντζίδης στον ΟΦ Ιεράπετρας

Επιστροφή στην Ιεράπετρα για τον Στράτο Χιντζίδη. Ο έμπειρος άσος είπε το ναι και γύρισε στον ΟΦ όπου και έπαιξε την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 33χρονος αριστερός μπακ ήταν πέρσι στην ομάδα της Ιεράπετρας και στη συνέχεια υπέγραψε στην Τρίγλια, εκεί όμως όπου δεν κατάφερε να αγωνιστεί από τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα της Football League και φυσικά κανένας δεν γνωρίζει το εάν και πότε θα ξεκινήσει!

«Ο Στράτος Χιντζίδης ξανά στα ασπρόμαυρα. Δεν χρειάζεται συστάσεις ο Στράτος, με διάλειμμα λίγων μηνών επιστρέφει στον ΟΦΙ για να βοηθήσει την αριστερή πτέρυγα της ομάδας.

Στράτο καλώς όρισες ξανά στην Ιεράπετρα. Υγεία και φαρμακερά αριστερά σουτ», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο Εβρίτης αριστερός ακραίος μπακ χαφ είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε ομάδες που πρωταγωνίστησαν.

Πέρσι με την ομάδα της Ιεράπετρας στη Football League είχε 20 συμμετοχές (1 γκολ) στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο.

Παλαιότερα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε Ηρακλή, Διαγόρα Ρόδου, Απόλλωνα Σμύρνης, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Πανηλειακό, Παναχαϊκή, Αγροτικό Αστέρα, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκό, Φωκικό και ΠΑΕ Θράκη.