Δόξα Δράμας: Δανείστηκε Μπαράνκο

Η Δόξα Δράμας προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφή στην προσπάθεια της διοίκησης να ενισχυθεί για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πήρε τον Αργεντινό επιθετικό, Μπρούνο Μπαράνκο

Δόξα Δράμας: Δανείστηκε Μπαράνκο

Μία ακόμη μεταγραφή για τη Δόξα Δράμας. Η διοίκηση της ομάδας της Δράμας προχώρησε στην απόκτηση του Μπρούνο Μπαράνκο, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου αλλά θα συνεχίσει στη Δόξα Δράμας ως δανεικός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

«Ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας είναι από σήμερα και για τους επόμενους 5 μήνες ο Αργεντίνος Μπρούνο Μπαράνκο!

Ο 23χρονος επιθετικός ανήκει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και αποτέλεσε βασικό στόχο της ΠΑΕ Λάρισας πριν από περίπου έναν μήνα. Ο ποδοσφαιριστής πριν από λίγο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ και τίθεται άμεσα στην διάθεση του Θανάση Κολιτσιδάκη.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την συνεργασία και τον δανεισμό του Μπρούνο Μπαράνκο» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Δόξα Δράμας για τον Μπαράνκο.

Ο τελευταίος είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρισας πριν από έναν μήνα περίπου, είχε ανακοινωθεί αλλά την τελευταία στιγμή...χάλασε η μεταγραφή και ο παίκτης επέστρεψε στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Τώρα δόθηκε στη Δόξα Δράμας, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω του lockdown και της διακοπής των πρωταθλημάτων.