Σπύρος Φουρλάνος: Ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Άτυχος ο Σπύρος Φουρλάνος. Ο άσος του Ιωνικού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Σπύρος Φουρλάνος: Ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Τέλος η σεζόν για τον Σπύρο Φουρλάνο. Ο άσος του Ιωνικού στον πρόσφατο αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας τραυματίστηκε στο γόνατο. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις που δυστυχώς έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Ο παίκτης της ομάδας της Νίκαιας την επόμενη εβδομάδα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αναμένεται να επιστρέψει με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τη στιγμή που ξεκίνησε επιτέλους το πρωτάθλημα ο Σπύρος Φουρλάνος στάθηκε άτυχος, αφού θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ενημερώνει πως η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Σπύρος Φουρλάνος, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας, έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, θα υποβληθεί την Τρίτη (9/2) σε χειρουργική επέμβαση στο Μετροπόλιταν, για την αποκατάσταση της ζημιάς. Ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα υπολογίζεται σε 6 με 7 μήνες.

Όλη η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στο πλευρό του Σπύρου Φουρλάνου, στον οποίο ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και να έχει ταχεία ανάρρωση. Σπύρο, σε περιμένουμε ξανά κοντά μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ιωνικός για τον σοβαρό τραυματισμό του Σπύρου Φουρλάνου.