ΟΦ Ιεράπετρας: Τέλος ο Μανώλης Παπαματθαιάκης

Τέλος ο Μανώλης Παπαματθαιάκης από τον ΟΦ Ιεράπετρας. Η ανακοίνωση της ομάδας της Κρήτης.

ΟΦ Ιεράπετρας: Τέλος ο Μανώλης Παπαματθαιάκης

Παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦ Ιεράπετρας ο Μανώλης Παπαματθαιάκης. Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από την ομάδα της Ιεράπετρας, με τη διοίκηση να ανακοινώνει σήμερα (1/2) τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

«Το Δ.Σ. του ΟΦΙ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή τον κ. Μανώλη Παπαματθαιάκη με κοινή συναίνεση. Ευχαριστούμε θερμά τον Μανώλη Παπαματθαιάκη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον ΟΦΙ. Ήταν εργατικός , πολύ συνεργάσιμος και αρκετά αποτελεσματικός. Πολλές φορές δυστυχώς βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να παίρνουμε αποφάσεις με βαριά καρδιά . Μανώλη σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου και σε ευχαριστούμε ξανά» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦ Ιεράπετρας για το «διαζύγιο» με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Ο κόουτς είχε αναλάβει την ομάδα της Ιεράπετρας από τον περασμένο Αύγουστο αλλά η συνεργασία των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε πως ο Μανώλης Παπαματθαιάκης τον Αύγουστο είχε επιστρέψει στο «Πέτρος Βουζουνεράκης», αφού ήταν στην ομάδα και την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 και την τότε παρθενική παρουσία του ΟΦ Ιεράπετρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.