Ταουσιάνης, Πατρινός για το ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας (vid)

Ο Εργοτέλης θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και στο παιχνίδι της Κυριακής (31/1) στην Άρτα, με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη. Τι δήλωσαν ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης και ο Θέμης Πατρινός.

Ταουσιάνης, Πατρινός για το ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας (vid)

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης είπε για το ματς στην Άρτα.

«Αισθανόμαστε μια δικάιωση, όχι μόνο για το παιχνίδι με τα Χανιά, αλλά και για την παρυσία που είχαμε και στα τρία παιχνίδια. Κάναμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.Ενώ είχαμε να ξεπεράσουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό και αυτό το αποτέλεσμα θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια.

Το μυαλό μας είναι πλέον στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να σκεφτούμε τις συνθήκες του επόμενου αγώνα.

Το γήπεδο που είναι λίγο μικρό και τις κλιματολογικές συνθήκες που πιθανόν θα βρούμε.Κρατάω τα στοιχεία που έχουμε βγάλει σαν ομάδα και είναι απαραίτητα σε κάθε αγώνα.Πάθος και διεκδίκησης στις μονομαχίες.Είναι στοιχεία που πρέπει να έχουμε σε μόνιμη βάση.Εχουμε μια ποιοτική ομάδα, αλλά τα χρειαζόμαστε και αυτά».

Ο άσος της ομάδας, Θέμης Πατρινός υποστήριξε:

«Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι.Πανηγυρίσαμε τη νίκη στα Χανιά.Το χρειαζόμασταν μετά τις δυο ήττες.Εχουμε μια ανακούφιση.

Πρέπει να ισορροπήσουμε τα συναισθήματα μας και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι.Το επόμενο παιχνίδι θα είναι ειδικών συνθηκών, σε δύσκολο γήπεδο με μια σκλητή ομάδα.Θα πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ».