Παπαδόπουλος: «Η ζωή και ο θάνατος είναι κάτι πολύ σημαντικότερο από το ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Παπαδόπουλος: «Η ζωή και ο θάνατος είναι κάτι πολύ σημαντικότερο από το ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε:

«Στην πράξη κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που και αυτή καίγεται για βαθμούς. Μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές που δεν έχει πάρει νίκη. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, να κρατήσουμε τα θετικά που ήταν πάρα πολλά στο τελευταίο παιχνίδι. Να μπούμε με τον ίδιο ζήλο στο ματς της Κυριακής να κερδίσουμε το ματς.

Η ζωή και ο θάνατος είναι κάτι πολύ σημαντικότερο από το ποδόσφαιρο, οπότε δεν χρίζω παιχνίδια ποδοσφαίρου ζωής ή θανάτου. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μπαίνουν μέσα και να χαίρονται το παιχνίδι, να έχουμε πίστη προς τη νίκη. Δεν μας αφορά πως χρίζουν το παιχνίδι οι αντίπαλοι, αυτό δείχνει ότι έχουν άγχος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Ο Μπρους έχει παίξει, ο Μένκα ήταν σε αποστολές, νομίζω έχει λυθεί. Οι παίκτες υπολογίζονται κανονικά από μένα και προχωράμε κανονικά. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και το δείχνει η απόφαση μου, καθώς έχουν αγωνιστεί οι περισσότεροι.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, εγώ ούτε δικαιολογίες προσπαθώ να βρω, εγώ θα δουλέψω με το ρόστερ που έχω. Είναι εύκολο να βρω δικαιολογίες, αλλά ποτέ δεν τα έχω παρατήσει στη ζωή μου. Εγώ είμαι αισιόδοξος με το ρόστερ μου. Έχουμε καλό ρόστερ και έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά.

Η ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς. Έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο και έβγαλε φάσεις, αυτά πρέπει να κρατήσουμε και να βελτιώσουμε κυρίως το κομμάτι των τελικών φάσεων. Στα ατομικά λάθη πρέπει να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας