Παναχαϊκή: Η αποστολή για τον αγώνα στη Ρόδο

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Διαγόρα, αύριο (20/1) για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Παναχαϊκή: Η αποστολή για τον αγώνα στη Ρόδο

Μετά τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Παναχαϊκής συνέχισαν την προετοιμασία τους την Κυριακή και τη Δευτέρα με προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι κοκκινόμαυροι που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρωί της Τρίτης (19/1), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πάτρας προπονήθηκαν στο γήπεδο της Οβρυάς με τον προπονητή των Αχαιών Νίκο Παπαδόπουλο να δουλεύει στο κομμάτι της τακτικής και των στατικών φάσεων, ενώ έγιναν και οι τελευταίες δοκιμές στην 11άδα ενόψει της αυριανής (20/1) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε με το πούλμαν για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Ρόδο όπου θα αντιμετωπίσει αύριο, Τετάρτη (15:00) τον Διαγόρα Ρόδου στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 .

Την αποστολή της ομάδας της Πάτρας απαρτίζουν οι: Μένκα, Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Λαρέα, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιούσης, Ανάκογλου, Σκεπετάρης, Τσερούτι, Αραβίδης, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Μασούρας.