Super League 2: Παράταση της μεταγραφικής περιόδου

Μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου θα έχουν το δικαίωμα οι σύλλογοι της Super League 2 να κάνουν μεταγραφές και μέχρι τις 15 Μαρτίου έχουν δικαίωμα να βρουν ομάδα οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ

Super League 2: Παράταση της μεταγραφικής περιόδου

Η Super League 2 καθυστέρησε να επανεκκινήσει λόγω των γνωστών προβλημάτων που υπήρχαν με την άρνηση της επιτροπής των επιστημόνων να αποδεχθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο που τους πρότεινε η λίγκα για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορονοϊού.

Έτσι λοιπόν οι ομάδες δεν είχαν τον χρόνο να δουν στον αγωνιστικό χώρο ποιες είναι οι αδυναμίες τους και να επιχειρήσουν να διορθώσουν τα «κακώς κείμενα» με μεταγραφικές κινήσεις μέσα στον Ιανουάριο, αφού υπολείπονται 12 ημέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να δοθεί αυτός ο χρόνος στις ομάδες με την επιμήκυνση της μεταγραφικής περιόδου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου για «εσωτερικές» μεταγραφές.

Εκτός από τη νέα μετάθεση των εκλογών για τις 19 Φεβρουαρίου, στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, ελήφθησαν αποφάσεις και για την παράταση της μεταγραφικής περιόδου των χαμηλότερων κατηγοριών.

Σε ό,τι αφορά τους άνεργους ποδοσφαιριστές η μεταγραφική περίοδος επεκτάθηκε χρονικά μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Αναφορικά με την Football League και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, η παράταση είναι μέχρι τις 31 Μαρτίου.