Γιάννης Ταουσιάνης: «Θα ξεπεράσουμε και τις ομάδες του NBA όπως βλέπω» (vid)

Ο Εργοτέλης θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα της Super League 2, υποδεχόμενος τον Ιωνικό, την Κυριακή (17/1, 2μμ), στο Παγκρήτιο στάδιο. Τι είπε ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης και ο αρχηγός Χρήστος Μπάτζιος.

Γιάννης Ταουσιάνης: «Θα ξεπεράσουμε και τις ομάδες του NBA όπως βλέπω» (vid)

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Γιάννης Ταουσιάνης είπε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Εργοτέλης:

«Εμάς ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Το ζητούμενο στο παιχνίδι είναι το πως θα προσαρμοστούμε γρήγορα μετά από τόσο μεγάλη αποχή. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους, για να διεκδικήσει την άνοδο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και ευελπιστούμε στα καλύτερα

Επιτέλους ξαναμπαίνουμε στην διαδικασία να αγωνιστούμε σε επίσημο παιχνίδι. Το περιμέναμε πολύ και είμαστε χαρούμενοι. Είναι ένα ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από αυτήν την αποχή. Θεωρούμε πως, ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε. Είναι δύσκολο οι ομάδες στα πρώτα παιχνίδια να παρουσιάσουν το μέγιστο που έχουν. Θα παρουσιάσουμε όμως ένα ικανοποιητικό πρόσωπο. Θα βρεθούμε σε συνθήκες που δεν έχουμε συνηθίσει. Θα ξεπεράσουμε και τις ομάδες του NBA όπως βλέπω. Θα παίξουν μεγάλο ρόλο τα ρόστερ και η διαχείριση τους και θέλει προσοχή».

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας Χρήστος Μπάτζιος, ανέφερε

«Έχουμε πολύ καλή διάθεση και επιτέλους ξεκινάμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε καλό κλίμα και θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα με τον Ιωνικό, που είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Παρ’ ότι δεν μας υπολογίζει κανένας ο στόχος μας είναι να κάνουμε κάποια έκπληξη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας