Ξάνθη: Ανακοίνωσε τον Γιάννη Μυστακίδη

Ο Γιάννης Μυστακίδης υπέγραψε στην Ξάνθη. Ο 26χρονος επιθετικός με θητεία μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ και Βόλο, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Ξάνθη: Ανακοίνωσε τον Γιάννη Μυστακίδη

Στη Ξάνθη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο 26χρονος επιθετικός υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Ο Μυστακίδης έκανε όνομα στον ΠΑΟΚ αλλά πέρασε από ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει ξανά μια θέση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιάννη Μυστακίδη.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός που ήταν διεθνής με την Ελπίδων της Ελλάδας, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας, προερχόμενος από την Ολλανδική Ντε Χράαφσχαπ. Στο παρελθόν είχε κατακτήσει δύο φορές το κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ, πριν αγωνιστεί κατά σειρά σε Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Γκόρνικ Ζάμπρτσε και ΝΠΣ Βόλο. Στον ΑΟΞ θα αγωνίζεται με το Νο 17 στη φανέλα!

Γιάννη, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ξάνθη.

Θυμίζουμε πως η Ξάνθη, την Πέμπτη (14/1) ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα, Ιβάν Κέλαβα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες, με την προοπτική ανανέωσης στο τέλος της περιόδου.

Ο 32χρονος γκολκίπερ αγωνιζόταν στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου στην Αλκή Οροκλίνης, στη δεύτερη κατηγορία της Κύπρου. Άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πέρασε στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια έπαιξε σε Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ουντινέζε, Κάρπι, Σπάρτακ Τρνάβα, Γρανάδα, Ντέμπρετσεν, Ιάσι και Ίντερ Ζάπρεσιτς.

Ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας και κατέγραψε 25 συμμετοχές με την Κ-21 τα χώρας του αλλά δεν έπαιξε στην Εθνική Ανδρών.