Λεουτσάκος: «Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία έναρξης της Super League 2»

Ο πρόεδρος της Super League 2 και Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος, την προκήρυξη και το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Λεουτσάκος: «Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία έναρξης της Super League 2»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Trikalascore, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος αναφέρθηκε σε μείζονα θέματα που αφορούν την Super League 2 και την Football League.

Αρχικά, ο πρόεδρος της SL2 και FL μίλησε για το τηλεοπτικό συμβόλαιο:

«Αυτή ήταν η καλύτερη προσφορά που μπορούσε να υπάρξει και μιλάμε για το ποσό των 4,3 εκ. για τη SL2 και τη FL. Η κρατική τηλεόραση μας πρότεινε 4 εκατ. αλλά κατόπιν δικών μου πιέσεων φτάσαμε στα 4,3. Πλέον στο Δ.Σ της Τρίτης αυτό που μένει είναι να επικυρωθεί η εν λόγω συμφωνία.

Δεν υπάρχει άλλωστε και άλλη επιλογή εδώ που έχουμε φτάσει, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση οι ομάδες θα μείνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Για το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, ξεκαθάρισε: «Εμείς θα πιέσουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα, διότι αν καθυστερήσουμε και μετά τις γιορτές έχουμε αύξηση των κρουσμάτων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη μας επιτρέψουν να αρχίσουμε. Πιθανή ημερομηνία έναρξης είναι το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου, αλλά θα το παλέψουμε και για το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 2-3 Ιανουαρίου.

Το πιο βασικό είναι οι ομάδες να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και αυτό να συνεχιστεί, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει το πρωτάθλημα της SL2 να διεξαχθεί κανονικά φέτος».

Κλείνοντας, σχολίασε την προκήρυξη της κατηγορίας: «Δεν τίθεται θέμα αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί κανονικά με δύο γύρους και πλέι οφ και πλέι άουτ. Εάν καταργηθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα είναι λιγότερα και τα χρήματα που θα μας δώσει για τα τηλεοπτικά η ΕΡΤ».