Λεουτσάκος: «Θα διαλύσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος της Super League 2-Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την επόμενη μέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τι απάντησε στον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Νίκο Σύψα.

Λεουτσάκος: «Θα διαλύσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

Άμεση λύση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague 2 ζήτησε ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ:

«Προφανώς ο κύριος Σύψας, επειδή είναι και 30 επιδημιολόγοι στην επιτροπή και ο ένας δεν γνωρίζει τον άλλον, να μην το γνωρίζει. Σέβομαι την ιδιότητά του, αλλά μέσω των ρεπορτάζ που έχουν γίνει, μέσω ΕΠΟ, Super League 1 ξέρουν όλοι τι έχουμε κάνει.

Ένωση Α2/Β’ Εθνικής: «Έχουμε στείλει όλα τα έγγραφα για την έναρξη πρωταθλημάτων»

Μιλάμε για 3.000 οικογένειες σε όλο το φάσμα. Μετά την τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, της Super League και τον ΠΣΑΠ αποφασίσαμε να φτάσουμε συντονισμένα σε κάποιον υπεύθυνο, έστω επιτροπή επιδημιολόγων να εξηγήσουμε και να τους ενημερώσουμε ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν γίνεται να μην παίζει η Super League 2 και να παίζει η Super League 1.

Σύψας: Με τις υπάρχουσες συνθήκες το κλίμα δεν είναι καλό για έναρξη της Super League 2

Είναι τα ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα. Είναι μια μάζα ποδοσφαιριστών που δεν έχει διασπορά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν κολλάει στη Super League 1 και κολλάει στη Super League 2. Υπάρχει πρόβλημα και με τη Super League 1 και όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Σύψας: Κανένα αίτημα για την έναρξη σε S.L 2 και Football League»

Στην Αγγλία σκέφτονται να βάλουν και 4.000 κόσμο στην τέταρτη εθνική με περισσότερα κρούσματα, με περισσότερους θανάτους. Σαφώς συμπάσχουμε στη χώρα μας, είμαστε αλληλέγγυοι, γι' αυτό και λέμε να τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Εάν δεν δοθεί μία λύση, θα διαλύσει όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας