Παναχαϊκή: «Τελειώνει» ο Ελευθερόπουλος!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, προκειμένου να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Παναχαϊκή: «Τελειώνει» ο Ελευθερόπουλος!

Θέμα προπονητή φαίνεται πως έχει προκύψει στην Παναχαϊκή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του fosonline.gr, στη σύσκεψη που διεξήχθη αργά το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Μπάρλου, τέθηκε στο... τραπέζι της συζήτησης ενδεχόμενη αποπομπή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση, πράγμα που σημαίνει ότι τη Δευτέρα η επίσημη Παναχαϊκή πρόκειται να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον παλιό άσο του Ολυμπιακού, με στόχο την άμεση ανασύνταξη της ομάδας και βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της.

Να σημειώσουμε πως στην εν λόγω σύσκεψη δεν έδωσε το «παρών» ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Λουμπαρδέας, κάτι που ίσως σημαίνει ότι θα αποχωρήσει κι αυτός από την ομάδα, ενώ εφόσον επισημοποιηθεί η φυγή του Ελευθερόπουλου, αναμένεται να τον ακολουθήσει δεδομένα ο συνεργάτης του Στέλιος Βενετίδης, ίσως και ο γυμναστής Ηλίας Σορώκος.

Στην Παναχαϊκή, μάλιστα, λέγεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία εύρεσης νέου ατόμου για το προπονητικό πόστο. Όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Ελευθερόπουλου θα προέρχεται από την ελληνική αγορά και μάλιστα ήδη έχουν αναφερθεί κάποια ονόματα ως πιθανοί υποψήφιοι μεταξύ των διοικητικών μελών του συλλόγου.