Η Ξάνθη απέκτησε τον Έμπερτ

Στην απόκτηση του έμπειρου Γερμανού επιθετικού χαφ Πάτρικ Έμπερτ προχώρησε η Ξάνθη, ενισχύοντας κι άλλο το ρόστερ της ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η Ξάνθη απέκτησε τον Έμπερτ

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ξάνθη. Συγκεκριμένα η ακριτική ομάδα, η οποία μετά από 31 συνεχή χρόνια παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία θα βρεθεί φέτος στη Super League 2 (πρώην Β' Εθνική), ανακοίνωσε σήμερα (10/10) την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού Πάτρικ Έμπερτ.

Ο 33χρονος άσος έχει να επιδείξει μεγάλη θητεία στη Χέρτα Βερολίνου, από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του, ενώ στο βιογραφικό του έχουν καταγραφεί αξιόλογα περάσματα και από την Ισπανία (Βαγιαδολίδ, Ράγιο Βαγεκάνο) και τη Ρωσία (Σπαρτάκ Μόσχας). Τελευταία ομάδα του, από την οποία τον απέκτησε η Ξάνθη, ήταν η Ντιναμό Δρέσδης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ξάνθης για τη μεταγραφή του Έμπερτ:

«Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Πάτρικ Έμπερτ.

Ο έμπειρος Γερμανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου, έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 395 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε, κυρίως με τη Χέρτα, αλλά και τις Βαγιαδολίδ, Σπαρτάκ Μόσχας, Ράγιο Βαγεκάνο, Ίνγκολσταντ και Ντιναμό Δρέσδης. Στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν 13 φορές διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας και πρωταθλητής Ευρώπης Κ21 το 2009, ενώ το 2011 είχε κερδίσει το πρωτάθλημα της Bundesliga 2 με τη Χέρτα.

Πάτρικ, καλώς ήρθες στην Ξάνθη!».