Το «αντίο» του Βόκολου στον Πανιώνιο: «Κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούμε...»

O Λεωνίδας Βόκολος ευχαρίστησε άπαντες στον Πανιώνιο για τη συνεργασία που είχαν και άφησε ανοιχτό «παράθυρο» για επιστροφή του στο μέλλον.

Το «αντίο» του Βόκολου στον Πανιώνιο: «Κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούμε...»

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Λεωνίδα Βόκολου:

«Ένα ακόμη πολύ δύσκολο, αλλά πάντα ξεχωριστό εφόσον αφορά τον αγαπημένο Πανιώνιο, ταξίδι ολοκληρώθηκε. Οι νέες συνθήκες δεν επιτρέπουν τη συνέχεια της κοινής πορείας.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον μοναδικό κόσμο του Πανιωνίου για την ανιδιοτελή και μεγάλη του στήριξη όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα αλλά και στο πρόσωπο μου.Με αυτούς δίπλα στην ομάδα, ο δύσκολος δρόμος που καλείται να διανύσει ο σύλλογος θα καλυφθεί και γρήγορα και το κυριότερο, όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνα.

Η ομάδα, ο κόσμος της, όλα γύρω από τον Πανιώνιο, καταλαμβάνουν ξεχωριστό μέρος της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Και είμαι σίγουρος, πως δεν αποτελούν μόνο αναμνήσεις, αλλά οι πορείες μας, κάποια στιγμή θα συναντηθούν ξανά. Δεν γίνεται αλλιώς…».

Δείτε την ανάρτηση του Βόκολου στο Facebook:

Ένα ακόμη πολύ δύσκολο, αλλά πάντα ξεχωριστό εφόσον αφορά τον αγαπημένο Πανιώνιο, ταξίδι ολοκληρώθηκε. Οι νέες συνθήκες...

Δημοσιεύτηκε από Vokolos Leonidas στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020